Hur skapades Immediate Future?

Immediate Future är manifestationen av en individs nyfikenhet och deras odyssé för att reda ut Bitcoins gåtfulla rike. Den gåtfulla karaktären hos Satoshi Nakamoto, stamfadern till denna banbrytande form av valuta, fängslade grundaren av Immediate Future. Deras initiala nyfikenhet utvecklades snart till en iver för handel med denna digitala tillgång efter att ha upptäckt dess verkliga potential.

Det tog en mödosam period på tre år för dem att utforma handelsstrategier som visade sig vara effektiva för deras Bitcoin-strävanden. Genom att noggrant analysera prismönster, dechiffrera de nyckelfaktorer som utövar mest inflytande på Bitcoins värdering och identifiera de viktigaste handelsverktygen som är skräddarsydda för denna domän, syntetiserade de så småningom essensen av Immediate Future.

År 2014 anförtrodde grundaren av denna plattform sin vision till en förtrogen som i sin tur kopplade ihop dem med ett team av skickliga programmerare. Inom bara 15 månader materialiserade de framgångsrikt Immediate Future, ett allomfattande nav som rymmer en rad resurser som är oumbärliga för Bitcoin-handlare. Med tiden har handelsplattformen genomgått ständiga förbättringar och tekniska framsteg, vilket möjliggör sömlöst utförande av affärer med bara några få klick.

Immediate Future Medarbetare

Vi grundades av en grupp av 3 tidigare Wall Street-handlare och en kvantitativ analytiker. För närvarande har vårt team utökats till att omfatta mer än 15 mycket erfarna handlare och tre kvantiteter. Vi är för närvarande i färd med att ta ombord nya talanger.

Om du har en bakgrund inom kvantitativ handel har du möjlighet att ansöka och bli en del av Immediate Future-teamet. Dessutom söker vi aktivt marknadsanalytiker som kan bidra till vår blogg.

Sedan början av vår plattform har vårt primära mål varit att stärka handlare genom att visa att de har friheten att odla sina egna distinkta handelsstilar, välja sina föredragna Bitcoin-par och etablera parametrar som överensstämmer med deras personliga preferenser.